Servis i održavanje informatičke opreme

"Najskuplji sustav je onaj koji ne radi kada Vam najviše treba!"

Održavamo Vaš IT sustav produktivnim
Sa našim sustavom održavanja, možemo u potpunosti preuzeti upravljanje i održavanje Vašeg informatičkog sustava na dnevnoj bazi i na taj način Vas osloboditi skupih, frustrirajućih računalnih problema, pada sistema i sigurnosnih propusta.

Uz održavanje računala, održavanje mreže ili održavanje sustava, korisnicima nudimo i uslugu instalacije i podešavanja operacijskih sustava (instalacija windowsa, instalacija linuxa...), baza podataka i raznih aplikacija.

Mrežna i sigurnosna rješenja
Bilo da gradite novu mrežu ili je potrebno izvesti specifične zahtjeve na postojećoj mrežnoj infrastrukturi Studio Šimonek nudi Vam vrhunska rješenja koja Vam omogućuju integraciju novih usluga i tehnologija.

Nudimo Vam i širok spektar različitih rješenja za mrežnu sigurnost i pristup mreži koja štiti Vaše korporativne sustave, informacije i zaposlenike od sve većih prijetnji bilo da se radi o napadu virusa, ransomware-a, adware-a, malware-a, spam-a, itd..

Udaljeni pristup - Remote access
Obzirom na današnji poslovni tempo često je potrebno pristupiti uredskim računalima ili serveru da biste pronašli neki dokument koji je od visoke važnosti baš taj tren. Mi svojim klijentima omogućujemo takav način poslovanja uz prethodno savjetovanje, preporuku odgovarajuće opreme, te nakon konfiguriranja cijeli sistem je spreman za brz i pouzdan rad.
Svrha takvih postavki je mogućnost pristupa uredskim računalima sa bilo koje lokacije u svijetu, a koja ima pristup internetu.

"1 klik dovoljan je da napadač ima pristup Vašem računalu, mreži, podacima, kameri. Zaštite svoju obitelj i svoje poslovanje!"

VAŽNO

*** Tijekom popravka može doći do brisanja svih podataka iz uređaja. Studio Šimonek servis ne preuzima nikakvu odgovornost za Vaše podatke ili pohranu Vaših podataka. Naručitelj je obvezan pohraniti podatke samostalno prije predaje uređaja na servis.

*** Uređaj se preuzima iz servisa isključivo uz predočenje radnog naloga. Rok za preuzimanje uređaja/opreme nakon obavijesti o završetku servisne obrade uređaja/opreme je 15 dana. U slučaju da korisnik ne preuzme uređaj u roku od 45 dana od dana obavijesti servisa o završetku servisne obrade, korisnik je suglasan da će se to smatrati odreknućem od vlasništva uređaja te će uređaj biti napuštena stvar u skladu s člankom 132. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravim. U tom slučaju Studio Šimonek može postupati s uređajem kao s pokretnom stvari koju nitko nema u svom vlasništvu sukladno članku 131. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima te prodati istu trećim osobama, a radi naplate svih svojih troškova. Korisnik izričito i bezuvjetno potvrđuje da Studio Šimonek ima pravo zadržavanja na predmetu popravka sukladno odredbama članka 72. Zakona oobveznim odnosima te je ovlašten na temelju članka 75. sve svoje troškove koje je imao u svezi popravka kao i druge troškove naplatiti iz vrijednosti ostvarene prodajom uređaja trećim osobama.

*** Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl. 90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u.